close

Moneda

Phone:

669 29 72 47

Condicions generals de venda

Podràs realitzar les teves comandes a través de la web www.magoriart.com o enviant-nos un email mestresdelgaisaber@hotmail.com Podràs realitzar el pagament mitjançant:


La targeta de crèdit VISA/Mastercard/American express.

PayPal: és un servei de pagament segur per internet on pots pagar amb la teva targeta de crèdit sense estar obligat a tenir un compte Paypal. Més informació sobre els diferents mitjans admesos per aquest servei i com funciona la seva passarel·la de pagament segur en aquest link.

Mestres del gai saber es reserva el dret a modificar l'oferta comercial a qualsevol moment de la seva pàgina web (modificacions sobre preus, productes, promocions, i altres condicions comercials i de servei). Aquestes modificacions no afectaran en cap cas a les compres ja realitzades. Els preus exposats en aquesta pàgina Web per a països de la Unió Europea porten incorporat ja l'IVA que si escau sigui procedent aplicar, per la qual cosa no tindràs cap recàrrec addicional. 

Els preus que apareixen a la Web per a països fora de la Unió Europea inclouen IVA. En rebre el teu paquet, hauràs de fer front a un recàrrec d'impostos i duanes. Pots contactar amb les oficines de duanes del teu país per sol·licitar informació detallada sobre aquestes despeses. Si decideixes rebutjar la teva compra realitzada en www.magoriart.com una vegada arribi el paquet, hauràs de fer-te responsable de les despeses d'enviament originals, qualsevol impost o càrrec de duanes aplicat a la teva comanda així com del cost d'enviament del paquet de tornada a les nostres oficines. Aquesta quantitat es deduirà de l'import a retornar de la teva comanda. Estem obligats per llei a declarar el valor exacte dels continguts del paquet i no podem alterar-ho de cap manera.


COM COMPRAR EN LA NOSTRA TENDA ONLINE


Per fer una compra en la nostra tenda online www.mestresdelgaisaber.cat has d'afegir els productes que t'interessin en el ‘Cart’ (Cistella de la compra) i seguir els passos que es defineixen a la Web. Per tancar un contracte de venda amb www.mestresdelgaisaber.cat has d'emplenar el formulari de comanda que posem a la teva disposició en format electrònic i transmetre'ns-ho seguint tots els passos. 

Abans de l'enviament de la teva comanda, se't convida a revisar amb atenció la informació (Adreça d'Enviament, Nom del Titular, etc.) i podràs canviar les teves dades si no són correctes. 

Els pagaments seran efectuats a través de la Plataforma de Pagament Segur PayPal, per la qual cosa durant el procés de pagament seràs enviat a la pàgina web de PayPal on s'acabarà de completar el pagament en un entorn completament segur. Una vegada el pagament estigui acceptat tornaràs automàticament a www.mestresdelgaisaber.cat i veuràs un missatge en la pantalla confirmant el pagament. Rebràs un correu electrònic confirmant el pagament i a continuació t'enviarem les dades d'enviament. És important informar que NO estàs obligat a tenir un compte en PayPal per realitzar els pagaments.

Quan ens transmets el formulari de comanda estàs acceptant les Condicions Generals, la Política de Privadesa, Dret de Retractació i tots els continguts de Mariscal Store. Si tens algun dubte o no aquestes d'acord no transmetis el formulari.


ENVIAMENTS I TERMINIS DE LLIURAMENT


Tots els nostres articles són enviats des de Barcelona, Espanya, dins d'un una caixa de cartró especialment preparada per protegir la teva compra. Sempre intentem realitzar els enviaments dins dels primers 10 dies hàbils després de confirmar el teu pagament, però algunes vegades necessitem més dies depenent del volum d'encàrrecs que tinguem, així que et recomanem que siguis previsor(a) i que si necessites alguna cosa amb urgència ens ho facis saber al moment de realitzar la comanda. 

Tots els enviaments dins d'Espanya (Península) es realitzen a través de l'empresa de missatgeria CORREU-VOS i els seus col·laboradors, amb un temps de lliurament estimat de 24-72hs. 

Únicament els enviaments a Balears, Illes Canàries, Ceuta o Melilla, així com els Internacionals, es realitzen a través del servei de Correus, amb nombre de seguiment. En aquests casos els temps de lliurament variaran segons la destinació, pregunta'ns si és el teu cas. 

Si ets un client internacional, tu ets el responsable de qualsevol càrrega addicional de duana i impostos locals, sempre que siguin aplicables. Per favor, revisa les teves polítiques i regulacions locals en els paquets internacionals.


GARANTIA DE PRODUCTES


Sabem que per a tu és molt important assegurar que el que compres és únic i de qualitat, per això t'oferim una Garantia per a tota la vida en qualsevol dels nostres productes. 

Solament es retornaran les despeses d'enviament en cas que els motius de la devolució siguin imputables a Mestres del gai saber, com per exemple que l'article no sigui el que havies demanat o que estigui defectuós. Per a més informació sobre la Garantia i sobre el procediment per favor consultar a mestresdelgaisaber@hotmail.com


CANVIS I DEVOLUCIONS


En cas que tinguessis algun problema amb la compra posa't en contacte amb nosaltres al més aviat possible i intentarem trobar una solució. 

Si per alguna raó no estàs plenament satisfet(a) amb la teva compra tens la possibilitat de retornar-la o canviar-la dins d'un termini de 14 dies laborables a partir de la data en la qual vas rebre la comanda. 

Per retornar una comanda has d'escriure a mestresdelgaisaber@hotmail.com dins d'aquests 14 dies laborables. 

El teu dret de retractació està subjecte a les següents condicions:


Has de posar-te en contacte amb mestresdelgaisaber@hotmail.com per obtenir el teu Nombre de Devolució i informar-nos dels articles que es desitja retornar.

Els productes deuen retornar-se intactes; no poden estar usats, ni danyats.

Els productes deuen portar el Certificat d'Originalitat.

Els productes es retornaran en el seu embalatge original.

Els productes d'una mateixa comanda es deuen retornar en un mateix enviament, no acceptem en cap cas rebre devolucions d'una mateixa comanda per separat.


La teva devolució ha de complir totes aquestes condicions perquè sigui acceptada. Si estàs a Espanya (Península) enviarem al missatger per recollir la teva devolució, i en qualsevol altre cas, la devolució hauràs de fer-la per Correu Certificat o algun altre sistema amb registre de lliurament.

NO ens fem càrrec de les despeses d'enviament i devolucions degudes a canvis d'opinió, errors en la informació enviada, o per no haver cobert les teves expectatives. Solament en els casos en els quals es demostri que has rebut un article defectuós, ens encarregarem de totes les gestions necessàries. Únicament s'accepten devolucions d'articles adquirits directament amb nosaltres. Si has adquirit algun producte en una de les nostres tendes físiques col·laboradores, posa't en contacte amb ella per tramitar el seu canvi o devolució. 

L'import de la compra serà retornat a través de la mateixa via de pagament, una vegada que hàgim rebut l'article i que aquest es trobi en les mateixes condicions en les quals va ser enviat.


ATENCIÓ Al CLIENT

Per obtenir qualsevol aclariment, posar una reclamació o si sorgeix alguna incidència relacionada amb la teva comanda, posa't en contacte amb mi, a través de mitjans telemàtics utilitzant la nostra adreça de correu electrònic: mestresdelgaisaber@hotmail.com